Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż na sypko

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1 szkl
woda 2 szkl
sól szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż na sypko

Ryż zalać wodą dodać sól i na wolnym ogniu gotować pod przykryciem tak długo aż ryż zabierze całą wodę.
Podawać jako dodatek do mięs,na słodko.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 22.09.2010 16:14
lubię na sypko,ale nie zawsze mi się udaje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak