Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kukurydzianka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

1 puszka kukurydzy
1 seler w słoiku
1 puszka fasoli czerownej
2 usmażone cebule
majonez
ogórki kiszone 3 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: kukurydzianka

Ogórki kiszone kroimy w kosteczkę.Cebulę kroimy w kosteczkę i pdsmażamy, odsączamy z tłuszczu.seler i fasolę odsączamy z zalewy. Układamy warstwami:
ogórki, cebula, sos majonezowy, ukurydza, fasola, sosmajonezowy seler, sos majonezowy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak