Sposób przygotowania

ryż gotujemy do miękkości i dodajemy do niego ugotowane i pokrojone drobno grzyby oraz podsmażoną cebulę doprawiamy do smaku. Wszystko razem mieszamy. Kapustę sparzamy z kazdego liscia scinamy nerwy i gdy liscie gotowe wrzucamy je do wody i gotujemy kilka minut do miękkości. Wyciągamy z garczka i nakładamy farsz i zawijamy juz nei gotujemy podajemy z sosem grzybowym i wtedy tylko je podgrzewamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam aż nabrałam ochoty żeby je zjeść
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszniutkie gołąbki
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Chętnie spróbuję. Zawsze robiłam gołąbki tylko mięsne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !