Składniki:
kurki | 50 dkg |
bulion | 1,5 l |
cebula | 1 szt |
ziemniaki | 2 szt |
jajko | 1 szt |
pomidorowy koncentrat | 1 łyż |
Majeranek suszony Prymat | |
papryka mielona | |
wołowina bez kości | 20 dkg |
mąka | 5 łyz |
kurki | 50 dkg |
bulion | 1,5 l |
cebula | 1 szt |
ziemniaki | 2 szt |
jajko | 1 szt |
pomidorowy koncentrat | 1 łyż |
Majeranek suszony Prymat | |
papryka mielona | |
wołowina bez kości | 20 dkg |
mąka | 5 łyz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: