Sposób przygotowania

Kajzerkę namoczyć w ciepłej wodzie i wycisnąć. Cebulkę obrać, umyć i zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Umyć i pisiekać szczypiorek, 3 duże łyżki posiekanego szczypiorku powinno wystarczyć. Dodajemy szczypiorek, cebulkę, kajzerkę i jajko do mięsa. Wyrabiamy. Doprawiamy do smaku. Formujemy małe kuleczki i smażymy na rogrzanym ogniu aż się zarumienią. Dobrze komponują si8ę z ziemniaczkami i sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Na obiad i nie tylko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to znakomita przystawka do wieczornej imprezki
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    a można taką piłeczką gola strzelić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !