Sposób przygotowania

1. Kapustę poszatkować.
2. Cebulę i czosnek zeszklić na oleju i zmielić z mięsem.
3. Kapustę, mięso, jajko i surowy ryż wymieszać i doprawić do smaku.
4. Formułować małe kulki jak \"mielone\", obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju.
5. Przed podaniem dusić gołąbki przez godzinę podlewając wodą.

Najlepiej smakują z sosem pomidorowym

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    darus

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Dzisiaj spróbuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniałe danie dla każdego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !