Sposób przygotowania

Fasolkę gotujemy do miękkości w lekko osolonej wodzie i dodajemy troszeczkę masła. Jajka smażymy również na maśle. Doprawiamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Proste i smaczne. I pomyśleć, że jako dziecko nie znosiłam fasolki szparagowej ... teraz wprost przepadam :).
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Lubię fasolkę:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    jeszcze podaję z bułką tartą
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Joanno to może ja też spróbuję? Może akurat lubię a nie wiem :) Przepis super :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smacznie i zdrowo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !