Sposób przygotowania

Brzoskwinie przekroić na pół, usunąć pestki. Maliny wymieszać z jagodami, ułożyć na każdej połówce brzoskwini -we wgłębieniu po pestkach. Do 100ml soku z pomarańczy dodać dwie łyżki miodu, wymieszać, polać tak przygotowane owoce. Brzoskwinie ułożyć na blasze, włożyć do piekarnika i podpiec 10-15 minut. Podawać ciepłe ze schłodzonym jogurtem naturalnym.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    naturalne slodkosci :)))))))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ciekawa propozycja:]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !