Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

błyskawiczna zupa rybna

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet rybny 500 gramów
cebula 2 sztuk
masło 2 łyżek
śmietana 0,75 szklanek
natka pietruszki 2 łyżek
bulion warzywny 2 kostek

Przepis i sposób przygotowania na: błyskawiczna zupa rybna

Obraną cebulę pokroić w krążki i podsmażyć na maśle. Umyte filety pokroić w paski. Bulion rozpuścić w 1 litrze wrzącej wody, dodać filety i cebulę. Gotować 10 minut, doprawić śmietaną i posypać posiekaną natką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak