Sposób przygotowania

Boczek podsmażyć bez tłuszczu wrzucamy na patelnie , najlepiej aby trochę bym tłusty boczek:) Gdy zmieni trochę wygląd wrzucamy jajka, śmietanę, szczypiorek pokrojony.
wszystko mieszamy i solimy według uznania.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    jest super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    pyszna:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    oo śmietana to ciekawe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Taką uwielbia prawie każdy mężczyzna....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !