Sposób przygotowania

schab pokroić i rozbić. Jajko wymieszać z mlekiem i mąką .
pokrojony schab otaczać w jajku a później w bułce tartej. Mięso i jajko przyprawiamy według gustu. Później na patelnie

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    ten przepis zna chyba każdy
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    pyszny obiadek ;)
  • 4
    original
    Opublikowano

    plocia

    Polskie danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Martysia

    Lubię :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    co proste to bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !