Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kieszonki ze szpinakiem

2.0
(8)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś kurczaka
szpinak
feta
czosnek
sól
pieprz
ser żółty

Przepis i sposób przygotowania na: kieszonki ze szpinakiem

Na patelni podsmażyć szpinak, dodać starty na tartce czosnek, fetę rozgnieść widelcem i dodać do szpinaku, wszystko dobrze wymieszać doprawić pieprzem. Piersi naciąć aby uzyskać \"kieszonkę\" nadziać szpinakiem z fetą. ułożyć w naczyniu żaroodpornym, przyprawić solą i pieprzem, posypać startym żółtym serem. Zapiekać 40 min. (pięknie wygląda pokrojone w plastry ok 1.5 cm.)

Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aga130982 23.10.2010 09:34
lubię
alicjaja 25.09.2010 12:44
mniam
alicjaja 25.09.2010 12:44
mniam
Katarzyna/kate1980 24.09.2010 09:10
super
alicjaja 23.09.2010 21:01
Zieloniutkie i pyszne
jadzik 22.09.2010 14:18
muszę wyprubować
aginaa 22.09.2010 09:31
super przepis;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak