Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę doprawić do smaku i polać sosem. Odstawić do lodówki na 15 minut. Pieczarki i paprykę pokroić w cienkie plasterki. Podsmaż ja na 3 łyżkach oliwy a następnie przełóż go garnka. Mięso oprósz mąką. Na patelni rozgrzać pozostałą oliwę i zarumienić na niej mięso. Potem przełożyć mięso do warzyw. Podlać bulionem, posypać przyprawami dusić na 20 minut. Wlać śmietanę i zagotować doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Damian19

    bardzo smaczne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !