Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka rybna z tuńczyka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

1 puszka kukurydzy
1 puszka fasoli czerwonej
cebula
5 korniszonów
sól, pieprz, majonez
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
ryż 2 torebki

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka rybna z tuńczyka

Cebulę pokroić w kostkę, korniszony również w kostkę. Ryż ugotować i ostudzić. Kukurydzę ,fasolę i tuńczyk odcedzić z zalewy. Wszystko razem wymieszać, dodać majonez i doprawić do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak