Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Torcik cytrynowo-kokosowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

galaretki o smaku cytrynowym 2
wiórków kokosowych 300 g
1 duży kefor 500 ml
½ szklanka śmietany 30% 1
szklanki cukru 4
biszkopty okrągłe

Przepis i sposób przygotowania na: Torcik cytrynowo-kokosowy

Galaretki rospuść w 2 szklankach wody,ostudzić.Wiórki połączyś z kefirem i pozostawić na 30 min. Śmietanę ubić z cukrem.Wiórkipołączyć z galaretkąi śmietaną.W tortownicy ułożyć biszkopty.Na piszkopty wulać masę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Patrycja40 21.09.2010 17:31
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak