Sposób przygotowania

Do miski wyłożyć przestudzone mięso do gyrosa, dodać pokrojone w kostkę ogórki, posypać kukurydzą. Z majonezu i ketchupu zrobić sos i polać sałatkę . na wierzch skroić kapustę pekińską.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takie cudeńka
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniały
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniały
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    bardzo dobry!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    bardzo dobry!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    wspaniała sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    wspaniała sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !