Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane czerwonym pesto

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2
oliwki zielone

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane czerwonym pesto

Jajka gotujemy na twardo, przekrajamy wzdłuż, wyjmujemy żółtka.

Żółtka ucieramy z czerwonym pesto na jednolitą masę a następnie faszerujemy nią połówki jajek.

Dekorujemy oliwkami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 21.04.2012 08:23
apetycznie
IZABELA29 21.04.2012 08:23
apetycznie
angelika14 06.02.2012 18:33
bardzo smacznie
Ela15 02.08.2011 20:57
super
iga2 29.07.2011 22:06
rewelacja
iga2 29.07.2011 22:06
rewelacja
eli_555 25.09.2010 23:44
Jeszcze takich nie robiłam.
Anula1 21.09.2010 17:02
Apetyczne jajeczka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak