Sposób przygotowania

Mięso pokrój w cienkie paski lub małą kostkę, pieczarki zetrzyj na tarce dużymi oczkami. Pietruszka posiekaj drobno (można tez dodać szczypiorek). Ubij jajka stopniowo dodając mąkę i majonez, a na końcu mięso i pieczarki, przypraw do smaku solą i pieprzem, odstaw na godzinę do lodówki. Smaż na patelni na średnim ogniu z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    po prostu super-muszę takie zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pycha, lubię wszystko co jest z pieczarkami
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Ale dobre! mniam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Ale dobre! mniam...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Rewelacja, zabieram do swojej księgi:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    polecam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    takie placuszki są na pewno bardzo smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Pomysłowy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !