Sposób przygotowania

1. Fileta podzielić na 2-4 części (w zależności od wielkości), rozbić lekko, przyprawić i usmażyć na oleju.
2. Pieczarki zetrzeć na tarle i dusić z cebulą (przyprawić do smaku)
3. Na fileta wyłożyć pieczarki, a na to ser starty, i włożyć do mikrofalówki lub piekarnika, aby ser się rozpuścił.
4. Na wierzch nanieść trochę keczupu.

Danie najlepiej smakuje z ugotowanym ryżem.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewelinapstrucha

    bardzo smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    wow :) bardzo pysznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !