Sposób przygotowania

W jednym garnku gotujemy mieso z warzywami, a w drugim wczesniej umyte grzyby. Po ok 30 min gotowanie wlewamy go garnka z grzybami nasz powstaly rosolek i dodajemy kostki grzybowe i zasmazke z pieczarek, gotujemy ok 30 min i dodajemy smietane i zaklepke z maki, do smaku dodajemy troche pieprzu. Podajemy z makaronem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    mniam mniam,
  • 6
    original
    Opublikowano

    aginaa

    moja ulubiona
  • 4
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !