Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa grzybowa

3.0
(19)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

garsc mrozonych warzyw
śmietana 12%
zasmazka z pieczarek i cebuli
mięso
mąka
kostka grzybowa 2

Przepis i sposób przygotowania na: zupa grzybowa

W jednym garnku gotujemy mieso z warzywami, a w drugim wczesniej umyte grzyby. Po ok 30 min gotowanie wlewamy go garnka z grzybami nasz powstaly rosolek i dodajemy kostki grzybowe i zasmazke z pieczarek, gotujemy ok 30 min i dodajemy smietane i zaklepke z maki, do smaku dodajemy troche pieprzu. Podajemy z makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edyta44 05.05.2012 09:20
pycha
alicjaja 24.09.2010 23:42
super
alicjaja 24.09.2010 23:42
super
aginaa 23.09.2010 21:44
moja ulubiona
alicjaja 23.09.2010 20:59
mniam mniam,

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak