Sposób przygotowania

Pieczarki myjemy i kroimy w kostke, smazymy na rozgrzanym oleju, nastepnie dodajemy cebulke i pokrojona w kostke smazymy jeszcze razem , az nam sie ladnie zarumieni. Idelane do sosow, na zapiekanki i jako farsz do mies i pierogow.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    do wszystkiego
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    do wszystkiego
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    do wszystkiego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ogi18

    mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !