Sposób przygotowania

Ser ścieramy na tarce, małą cebulę kroimy w drobną kostkę.

Tortillę posypujemy serem i cebulą. Na tym układamy czerwoną fasolę (odsączoną i przepłukaną) i ponownie posypujemy serem.

Przykrywamy drugą tortillą i kładziemy na suchej nagrzanej patelni. Gdy ser się rozpuści z jednej strony przekręcamy na drugą.

Kroimy w trójkąty.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Jakie proste i smaczne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !