Sposób przygotowania

Cukier puder wymieszać z kakao, kawą i mąką kukurydzianą. Rozgrzać piekarnik do 150 stopni. Białka ubić stopniowo dodając drobny cukier. Gdy piana będzie sztywna wsypać powolutku mieszankę kakao, kawy i miksować na wolnych obrotach przez kilka sekund. Powstałą masę wykładać łyżeczką na pergamin. Piec ok. 60 minut. Następnie zostawić bezy w wyłączonym piekarniku na ok. 15 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wow.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    będę musiała skosztować, bo jeszcze takowych nie jadłam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    sam nie robiłem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !