Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica w łódeczce

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

4 plastry martadeli
olej
jajko 4 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica w łódeczce

na oleju smażymy plastry martadeli.Gdy martadela powygina się i powstanie taka jakby miseczka, wlewamy w 1 kiełbaskę 1 jajeczko i smażymy.Następnie przewracamy kiełbaskę i smażymy drugą jej stronę.Podajemy z keczupem i majonezem:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak