Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zalewa do ryb i drobiu.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

1/2 papryki czerwonej
4 ząbki czosnku
sól, pieprz
cebula biała 1 szt.
olej 1/3 szkl.

Przepis i sposób przygotowania na: Zalewa do ryb i drobiu.

1. Paprykę drobno pokroić.
2. Cebulę i czosnek posiekać (najlepiej w rozdrabniaczu).
3. Paprykę, cebulę i czosnek wymieszać z olejem, solą (pół łyżeczki) i pieprzem.

* Świetna do ryb i drobiu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Faustyna 21.09.2010 12:14
Co do nazwy przepisu: właściwie marynata:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak