Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem dodawać po jednym jajku cały czas ucierając.Dodać mąkę z proszkiem i pod koniec dodać mak.Wylać do tortownicy wysmarowanej i wysypanej tartą bułką.Piec w 160 st około 45 min

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pychotka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    plocia

    Makowiec to tak ale mrówkowiec ? hmmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    fajna nazwa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    nazwa super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Lubię ciasta z makiem, więc Twój przepis mnie zainteresował.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Fajna nazwa:)lubię takie szybkie,nieskomplikowane przepisy na ciasto.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !