Sposób przygotowania

Pomidora ścieramy na tarce o grubych oczkach i nakładamy na każdą grzankę. Następnie układamy filecik anchois i posypujemy świeżo mielonym pieprzem. Gotowe.

Komentarze

  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    świetnie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edyta18-20

    mi też się podoba takie fajne kolorowe danko
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Elegancko wyglądają!
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    nigdy nie jadłam tych anchois, ale bardzo ładnie podane
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    nigdy nie jadłam tych anchois, ale bardzo ładnie podane
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    nigdy nie jadłam tych anchois, ale bardzo ładnie podane
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    nigdy nie jadłam tych anchois, ale bardzo ładnie podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Świetna przystawka!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    Rewelacja!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !