Sposób przygotowania

Kanie dokladnie pluczemy.Kroimy w trojkaty i posypujemy sola do smaku.Kazdy kawałek panierujemy w roztrzepanym jajku z dodatkiem soli i pieprzu i obtaczamy w bulce.Smazymy z obu stron na oleju.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    becia879

    mmm pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Uwielbiam takie kanie. Jak tylko mam kanie to takie robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    bardzo dawno nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super sprawa taka kania
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Już od dawna nie jadam kani.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !