Sposób przygotowania

Przygotuj sobie małą głęboką prostokątną blaszkę tak jak do pasztetu. Galaretki przygotuj w 3 osobnych miskach : po 2 truskawkowe i agrestową , weż nieco mniej wody niż w przepisach. Do jednej tężejącej galaretki truskawkowej wlewaj mleko skondensowane, miksując mikserem na najwyższych obrotach. Do blaszki wlej najpierw czerwoną galaretkę, wstaw do lodówki aby stężała, następnie wlej galaretkę wymieszaną z mlekiem, wstaw do stężenia, a na koniec wlej zieloną.Posyp cukrem . I wstawiamy do lodówki.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajnie to wygląda musze spróbowac
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ładnie to wyszło
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    prosta i bardzo efektowna!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste, tanie i naprawdę dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    bernika

    zdjecie z ksizki lub gazety. widać odbicie flesza!
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Być może bernika...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !