Sposób przygotowania

z mąki, cukru, jajek, proszku do pieczenia, cukru waniliowego i margaryny zagniatamy ciasto, a nastepnie dzielimy je na 2 częsci. jedną z nich rozwałkowujemy i kładziemy na blaszczce. Obieramy jabłka, kroimy na ćwiartki i ukladamy na cieście. Budynie gotujemy na mleku i ciepły budyn rozprowadzamy na jabłakch. drugą częsc ciasta wałkujemy i układamy na budyn. Widelcem robimy dziurki. pieczemy ok 40 minut

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    przepadam...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    pyszne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pyszne są takie ciata
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    PIĘKNE CIASTO
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    muszę koniecznie wypróbować1

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !