Sposób przygotowania

Przygotować sosik: rozbić jajko, żółtko oddzielić od białka i przełożyć do salaterki. Dodać dużą łyżkę musztardy, kilka łyżek oliwy z oliwek, ubić.
Natkę pietruszki, koperek, szczypiorek umyć i osuszyć, a następnie drobno pokroić.

Ser biały rozdrobnić, dodać posiekaną wcześniej zieleninkę i sos ziołowy, wymieszać. Posolić, doprawić pieprzem ziołowym i czarnym oraz innymi przyprawami -wedle uznania.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    wiosennie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ciekawe :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !