Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażone kiełbaski

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Smażone kiełbaski

Grube parówki przekrajamy na pół , każdą połówkę nacinamy w poprzek w jedną stronę i w drugą .Smażymy na patelni z jednej strony i z drugiej. Przepis prosty jest to kolacja wysokokaloryczna , ale na ciepło,podajemy z chlebkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 25.02.2012 14:42
tylko od czasu do czasu
Smakosz6 11.05.2011 19:13
mniam- pycha!
MAR3STA 25.01.2011 10:52
pieknie się prezentują;)
Margo1 18.10.2010 08:40
lubię takie
Monika193
Monika193 26.09.2010 14:16
pyszne śniadanko albo kolacyjka
Margo1 25.09.2010 17:20
Można podać jeszcze z cebulką smażoną
Beata73 23.09.2010 15:54
jak dla mnie to tylko ketchup!
Margo1 21.09.2010 12:26
Właśnie albo keczup .
IZABELA29 21.09.2010 11:50
i do tego musztarda sarepska najlepsza jak dla mnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak