Sposób przygotowania

Grube parówki przekrajamy na pół , każdą połówkę nacinamy w poprzek w jedną stronę i w drugą .Smażymy na patelni z jednej strony i z drugiej. Przepis prosty jest to kolacja wysokokaloryczna , ale na ciepło,podajemy z chlebkiem.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    i do tego musztarda sarepska najlepsza jak dla mnie
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Właśnie albo keczup .
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    jak dla mnie to tylko ketchup!
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Można podać jeszcze z cebulką smażoną
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne śniadanko albo kolacyjka
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pieknie się prezentują;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam- pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tylko od czasu do czasu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !