Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z wędliną

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasy cienkiej 10 dag
jajek ugotowanych na twardo 2 sztuki
siekanej natki pietruszki 2-3 łyżki
cebuli 1/2 sztuki
masła 20 dag
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z wędliną

Jajka obrać i drobno pokroić razem z kiełbasą i cebulą. Do miseczki włożyć masło i utrzeć. Dodać pokrojone składniki i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać i lekko utrzeć. Jajka można zetrzeć na tartce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mysiunia 16.11.2010 07:41
fajna pasta:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak