Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schabowe w pikantnej panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 3 plastry
śmietana 18 proc 3 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szkl
jajko 1 szt
ser gouda 5 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: schabowe w pikantnej panierce

Schabowe ubijamy na tradycyjne kotlety. Panierujemy w smietanie-mące-jaku(z sola)-bulce(z czarnym pieprzem i startym serem zoltym)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak