Sposób przygotowania

Pierś kroimy w paseczki i obsypujemy przyprawa gyros. Odstawiamy na 15 minut. Potem smażymy, aż do zrumienienia i miękkości. Do miski na dno kładziemy paseczki piersi, przekładamy pokrojonymi w kostkę ogórkami oraz dodatkami ze słoika (papryka i cebula) , znów pierś i ogórki. Mieszamy majonez z keczupem i smarujemy. Na wierzch dodajemy kawałeczki kapusty pekińskiej. GOTOWE.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    robię i polecam, smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Pycha polecam na niedzielę
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    najlepsza na imprezy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    najlepsza na imprezy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    dawno nie jadłam, ochoty mi narobiłaś
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !