Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

babka kiślowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna
szklanka cukru
jajko 3
2 kiśle
1,5 szklanki mąki
łyżeczka proszku do pieczenia

Przepis i sposób przygotowania na: babka kiślowa

margaryne ucieramy na pulchną mase, dodajemy stopniowo cukier, jajka oraz kisiel wymieszany z mąka i proszkiem. Pieczemy 45 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

BernadettaP 31.03.2012 08:40
Jeszcze takiej nie piekłam, ale koniecznie muszę spróbować !
Barbara40 30.06.2011 18:22
fajne ciasto
pigila
pigila 04.04.2011 10:26
super
Mati13 11.03.2011 16:06
uwielbiam to ciacho! piękny kolorek ma

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak