Sposób przygotowania

bułki przekrawamy,wyjmujemy miąższ.każdą cześć moczymy w mleku(od strony skórki).pieczarki oczyszczamy,myjemy,ścieramy na tarce o dużych otworach.ser również ścieramy.cebulę obieramy i siekamy.pieczarki z cebula doprawiamy i dusimy na maśle,aż woda całkowicie odparuje.studzimy.dodajemy ser i miąższ z kajzerek,doprawiamy i mieszamy.połówki bułek nadziewamy farszem i zlepiamy jak pierogi.obtaczamy w jajku i bułce tartej.smażymy na maśle na złoto z obu stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    hmm, muszę spróbować :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !