Sposób przygotowania

Żeberka przełożyć do garnka i zalać wodą( około 1 litrem), gotować przez około 40 minut. Następnie dodać pokrojone w zapałkę warzywa i pokrojone w kostkę ziemniaki. Zupę gotować przez około 15 minut, dodać kaszę jęczmienną i gotować do momentu, gdy wszystkie składniki będą miękkie. Zupę doprawić do smaku solą i pieprzem, przed podaniem posypać posiekaną zieleniną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pyszności taka zupka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    tez taki robie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    smaczna zupka;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    dobra zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !