Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ciasto pod sernik

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 4
mąki krupczati 2.5 szklanki
cukru 1 szklanka
margaryny 30 dag
śmietany 30% szklanka
proszku do pieczenia 2 łyzeczki

Przepis i sposób przygotowania na: ciasto pod sernik

jajka ucieramy z cukrem przez 15 minut, margaryne rozpuszczamy na ogniu, po wystudzeniu wlewamy do jajek, dodajemy mąke i śmietane zmieszaną z proszkiem, wyrabiamy łyżką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 16.11.2010 21:27
Dobry pomysł :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak