Sposób przygotowania

Do ugotowanych zmieniaczków dodajemy łyżkę śmietany i wyciśnięte ząbki czosnku. Całość ubijamy i mieszamy aż do uzyskania jednorodności. Ziemniaczki formujemy w zgrabne kulki i posypujemy koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    smakowicie wygladaja
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    nie jadłam takich ziemniaków wyglądają apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    wyglądają pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !