Sposób przygotowania

Zeszklij na maśle posiekana cebulę,
dodaj prawdziwki i smaż na intenyw-
nym ogniu przez 5 minut. Wlej gorący
bulion z 3 rozkruszonymi liśćmi lau-
rowymi, gotuj pod przykryciem przez 40
minut. Ostudź, zmiksuj ( najlepiej blen-
derem do miksera ) dodaj czerwone
wino i ocet winny. Na koniec przypraw
odrobiną cząbru i posyp posiekaną
natką pietruszki. Zupę krem podawaj z
grzankami. :)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    teraz to można poszaleć jest tyle grzybów

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !