Składniki:
bekon | 40 dag |
ziemniaki | 5 szt |
śmietana | 10 dag |
masło | 2 łyżki |
mąka pszenna | 3 łyżki |
czosnek | 4 ząbki |
parmezan starty | 20 dag |
cebula | 1 szt |
seler | 5 dag |
sól | |
bulion | 1 kostka |
bekon | 40 dag |
ziemniaki | 5 szt |
śmietana | 10 dag |
masło | 2 łyżki |
mąka pszenna | 3 łyżki |
czosnek | 4 ząbki |
parmezan starty | 20 dag |
cebula | 1 szt |
seler | 5 dag |
sól | |
bulion | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: