Sposób przygotowania

Buraka trzemy na tarce o grubych oczkach,resztę warzyw oraz jajka i śledzia kroimy w kostkę.Na dno miseczki kładziemy pokrojonego śledzia,na niego kolejno warstwami pokrojone składniki.Na koniec przyprawiamy pieprzem i solą i na górę smarujemy majonez.Składniki mieszamy wg uznania,albo od razu,albo bezpośrednio na talerzyku przed zjedzeniem.Sałatka powinna schłodzić się w lodówce przynajmniej godzinę.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    śledzik zawsze...;P
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    dia śledzika zawsze tak
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    fajna nazwa dania
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    fajna nazwa dania
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    tak dla śledzika pod każdą postacią!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    brzmi świetnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !