Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Świąteczna sałatka z tńczyka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 1/2 szklanki
sok z cytryny 2 łyżki
bagietka 1 sztuka
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta
zielony groszek
pieczarki 120 gram
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Świąteczna sałatka z tńczyka

Tuńczyka odcedzić z sosu i wsypać do miski. Dodać majonez i wymieszać. Dodać pieprz i sok a cytryny.

Dodać posiekane pieczarki i groszek.

Bagietkę kroimy i kładziemy sałatkę na niej. Można udekorować liśćmi bazylii lub pomidorami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 10.07.2012 19:33
wyśmienita
Izabela/bella81 04.06.2011 20:38
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak