Sposób przygotowania

Mleko w puszcze gotować w garnku na wolnym ogniu przez 2 godziny aż zgęstnieje.
2 budynie ugotować w 0,5 l mleka.Po wystudzeniu dodać kostkę margaryny i utrzeć.Kremówke ubić z łyżeczkami żelatyny.Herbatniki wyłożyć na blachę, na to wylać zgęstniałe mleko z puszki, następnie nałożyć kolejną warstwę herbatników, potem masę budyniową, znowu herbatniki, a następnie ubitą śmietanę. Całość posypać startą czekoladą.Pycha:) SMACZNEGO

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Muszę wypróbować, może się uda.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena42

    robię bardziej słodką wersję jednak kusi mnie spróbować ...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !