Sposób przygotowania

Wpier kroję szczaw na paseczki i duszę go na masełku. Następnie wrzucam go do wcześniej przygotowanego wywaru. Dodaję śmietanę wymieszaną z mąką i chwilę gotuję. Doprawiam do smaku. Najczęciej podaję z jajkiem ugotowanym na twardo i ziemniaczkami z wody polanymi tłuszczem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo apetyczna.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    jak ja bym taka zjadl
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ale apetyczna
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ale apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    moja ulubiona zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !