Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SURÓWKA NA PODWIECZOREK

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta 1 szt
pietruszka natka 1 pęczek
czosnek 1 zabek
kminek 1,2 łyz
cebula 1 szt
musztarda 1 łyżeczka
sól, pieprz
kostka rosołowa 1 szt
woda 1 szkl
boczek wędzony 15 dkg
biały ocet winny 3 łyz

Przepis i sposób przygotowania na: SURÓWKA NA PODWIECZOREK

kapustę poszatkowac i posypac łyżeczką soli aby pusciła sok. Boczek pokroić w kostkę i podsamzyć na patelni. Po dociśnięciu kapusty wkładamy do miseczki pokrojoną w piórka cebulę i podsmazony boczek kostak i pozostałe przyprawy wlac ocet i szkl. wody zagotować wszytko razem i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 27.09.2010 22:04
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak