Sposób przygotowania

Pieczarki podsmażyć z cebulka. Na blasze rozłożyć ciasto, pokroić na prostokąty ( wielkość wg uznania ). Wymieszać ketchup z przecierem w proporcji 3/1 , dodać zioła w il odpowiadających gustowi :) Posmarować tym ciasto, na gore pokroić parówki ( może być zwykłą kiełbasa typu zwyczajna, śląska ), paprykę. Na koniec posypać serem i włożyć do nagrzanego piekarnika temp ok 180 stopni na ok 10-15 minut.
Świetnie sprawdza się jako przekąska do piwa. Składniki pizzy oczywiście można dobrowolnie zmnieniac, ogranicza nas tylko nasza wyobraźnia :) Dzieci się nią zajadają.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Muszę przyznać, że takiego przepisu bym się nie spodziewała...ciekawe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Fajny przepis!
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    oooo... fajne! nie pomyślałam nigdy o czymś takim!
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !